Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-03@11:44:01 GMT

شستا به سمت بازار سرمایه پیش رفته است

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۷۵۳۷۳

رویداد۲۴-سیدتقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: اینکه گفته می شود شستا در حال ورشکستگی است و تسهیلات بانکی را برای همین موضوع دریافت کرده است اصلا صحت ندارد و تنها بخاطر سرمایه گذاری در بخش های مختلف است. سیدتقی نوربخش در رابطه با اینکه گفته می شود شستا بخاطر شرایط اقتصادی نامناسب 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات گرفته است اینگونه پاسخ داد: این، یک قاعده است که بنگاهی اقتصادی بخشی از منابع را در قالب تسهیلات بانکی دریافت کند و هیچ اشکالی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در عین حال اظهار کرد: البته این منابع باید در بخش تولید باشد در غیراینصورت دچار مشکل می شود. وی گفت:شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) به سمت بازار سرمایه پیش رفته است و میزان سوددهی این شرکت تا یک ماه آینده بر اساس صورت مالی، اعلام و مجمع آن نیز برگزار می شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در خصوص دریافت تسهیلات هم این نکته را اضافه کرد که ذات دریافت تسهیلات بانکی ایرادی ندارد؛ اینکه گفته می شود شستا در حال ورشکستگی است و این تسهیلات را برای همین موضوع دریافت کرده است اصلا صحت ندارد و تنها بخاطر سرمایه گذاری در بخش های مختلف است.
وی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در حوزه پالایشگاه خلیج فارس که سرمایه کلانی آورده بخش زیادی از آن را در قالب تسهیلات آورده است و از آن طرف تولیداتی در آینده خواهد داشت که منابع را برمی گرداند و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
مدیر عامل تامین اجتماعی اضافه کرد: شستا یک پرتفوی (سبد سهام) خیلی فعال در بخش نفت، گاز، پتروشیمی، دارویی، معدن و انرژی دارد که طبیعتا باید بخشی از منابع اش را از طریق تسهیلات بانکی دریافت کند.
نوربخش ادامه داد: اکنون، چون شستا در بازار بورس قرار دارد، آمار و اطلاعات مالی آن، کاملا مشخص است، البته در بازار بورس می توان هلدینگ ها را به صورت خاص مورد بررسی قرار داد.
وی اظهار کرد: چون شستا یک مجموعه وسیع است به احتمال قوی در آینده ای نزدیک (احتمالا تا پایان شهریورماه) مجمع عمومی این شرکت برگزار می شود و می توان آماری از سوددهی آن را به دست آورد.
سازمان تامین اجتماعی برابر با آماری که در سال گذشته شاهد آن بودیم، سالانه ٧٢ هزار میلیارد تومان هزینه دارد که شامل حقوق بازنشستگان، هزینه‌ های درمان، مستمری از کار افتادگی و سایر هزینه‌ هایی است که به موجب قوانین تصویب ‌شده بر دوش سازمان تامین اجتماعی است.
سازمان برای تامین درآمد و پرداخت این هزینه‌ ها، سه مسیر پیش روی خود دارد، یک مسیر، تعهدات مالی است که از طرف قانونگذار برعهده نهاد دولت گذاشته شده است.
دومین مسیر، حق‌بیمه‌ ای است که از حقوق شاغلان مشمول قانون بیمه تامین اجتماعی به این سازمان پرداخت می‌‌ شود، هر کسی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است، ٣٠درصد از حقوق خود را باید به تامین اجتماعی پرداخت کند. هفت‌ درصد شخص، سه‌ درصد دولت و بقیه را کارفرما به سازمان پرداخت می‌‌کند.
سومین مسیر ، درآمدی است که از محل سرمایه‌گذاری ‌های تامین اجتماعی کسب می‌‌شود، موضوع بحث شستا، سومین مسیر است.
شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی به منظور حفظ ارزش ذخایر و دارایی‌های بیمه‌شدگان ایجاد شده است، امروز کارگران پول می ‌‌ریزند و ٣٠ سال بعد کارگران برداشت می‌‌کنند. ارزش پول تا ٣٠سال آینده از بین می ‌‌رود و باید ارزش پول برای کارگران در آینده حفظ شود؛ کسی که ٣٠سال قبل با ١٠هزار تومان استخدام شده است حالا با پنج تا 6 میلیون حقوق بازنشست می‌‌شود.
بنابراین شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی برای حفظ ارزش ذخایر ایجاد شد، پولی که در شستا سرمایه‌ گذاری می ‌‌شود دو نتیجه خروجی دارد؛ یکی حفظ ارزش پول و دیگری ارزش اصل سرمایه؛ اگر این کار صورت نگیرد ارزش منابع تامین اجتماعی از بین می ‌‌رود، پس باید اصل سرمایه‌گذاری را تایید کرد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۷۵۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است

میثم برجعلی زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به نقش مهم کارگران در اقتدار و پیشرفت‌های کشور ضمن گرامیداشت هفته کارگر اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم،» کارگران نقش بسیار مهمی در تحقق این شعار خواهند داشت.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رودسر افزود: دفاع از حق و حقوق کارگران به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار این اداره بوده و در این راستا تلاش فراوانی انجام شده است.

برجعلی زاده بابیان اینکه شهرستان رودسر بیش از ۱۰ هزار کارگر بیمه شده دارد، گقت: امیدوارم که با تاکیداتی که مقام معظم رهبری امسال و سال های گذشته خصوصاً در هفته کارگر داشتند شاهد افزایش امنیت شغلی کارگران و ایجاد آرامش روانی و اقتصادی و در نتیجه شکوفایی تولید و چرخش هر چه بهتر چرخ اقتصاد کشور باشیم.

وی با اشاره به اینکه کل تعهد اشتغال شهرستان رودسر ۱۸۳۲ نفر بوده که تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۷۱ نفر معادل ۱۰۸ درصد محقق شده است، ادامه داد: سال گذشته ۱۱۲ میلیارد تومان تسهیلات در رودسر پرداخت شد که بیش از ۵۰ درصد کل تسهیلات توسط کمیته امداد انجام شد.

رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی رودسر از جمله برنامه های اداره تعاون شهرستان را همکاری بامجموعه فرمانداری و اعضای کمیسیون کارگری شهرستان غبارروبی مزار شهدا، بازدید از شرکت ها، میزخدمت در نماز جمعه، دیدار با کارگران و پاسخ به سوالاتشان در خصوص قوانین کار و تامین اجتماعی، برگزاری مسابقه فوتبال بین تیم های کارگری و نیز تجلیل از ۸۰ کارگر و کارآفرین نمونه ذکر کرد.

کد خبر 6093675

دیگر خبرها

  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • کنترل حکشتی به زودی در دستان تامین‌اجتماعی؟!
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • افت نزدیک به ۳۰۰۰ واحدی شاخص در معاملات صبحگاهی بورس
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی