Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، ارتقای دورن یک سازمان یا دستگاه اگرچه پیچیده نیست اما کار راحتی هم نیست. صدها هزار کارمند و کارگر در کشور وجود دارند که می‌خواهند پله‌های ترقی را در دورن مجموعه خود یک به یک یا به یکباره بالا بروند؛ برخی از آنها با نشان دادن توانمندی‌های خود به مدیران این کار را انجام می‌دهند و برخی هم با برقراری رابطه یا دریافت امضاهای طلایی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیری نیست که سازمان‌ها، موسسات و شرکت‌ها با برگزاری آزمون کارکنان جدید جذب می‌کنند یا با برگزاری آزمون شایسستگی آنها را برای ارتقا می‌سنجند. سازمان تامین اجتماعی از همین دسته است. در دو دهه گذشته کارمندان این «نهاد عمومی غیردولتی» مانند هر نهاد دیگری برای ارتقا به هر دری زده‌اند. مدتی است که سازمان تامین اجتماعی به منظور نظم دادن به نظام ارتقای سازمانی خود «طرح شناسایی مدیران آینده» را اجرا کرده است. اگرچه مدیران ارشد سازمان اعتقاد دارند که این طرح استخدام مدیران را در ریلِ عدالت می‌اندازد اما نقدهایی درباره آن وجود دارد. از آنجا که این طرح در ادارت تامین اجتماعیِ سراسر کشور اجرا می‌شود و ابعاد ملی دارد، درباره نقدهای حول آن با «علی اکبر ربیع زاده» مدیرکل دفتر نظارت و ارزشیابی معاونت امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی گفتگو کردیم. 

 از زمانی که طرح «شناسایی مدیران آینده» در سازمان تامین اجتماعی، کلید خورد پرسش‌هایی در افکار عمومی شکل گرفت؛ نظیر اینکه اگر سازمان کمبود مدیر دارد، چرا درصدی از آنها را از میان نخبگان دانشگاهی و متخصصان کارکشته مرتبط با این حوزه که اتفاقا توان بالایی در تجزیه و تحلیل مسائل بیمه‌ای و مولفه‌های اقتصادی دارند، استخدام نمی‌کند؟ پرسش دیگر این است که سازمان چطور می‌تواند سلامت این شیوه گزینش را نزد افکار عمومی توجیه کند تا هیچ ناظر خارجی استنباط نکند که این نحوه گزینش بر مبنای روابط درون سازمانی صورت می‌گیرد؟ 

در پاسخ، باید مقدمه‌ای را شرح دهم. سازمان تامین اجتماعی یک سازمان بیمه‌گر با ماموریت‌های گسترده است؛ سازمانی که به نیمی از جمعیت کشور به اشکال مختلف تعهداتی دارد. سازمان‌هایی نظیر تامین اجتماعی برای انتصاب مدیران روند مشخصی دارند.

 زمانی که مرحوم «سیدتقی نوربخش» مدیرعامل سازمان بودند، شیوه‌نامه انتصابی تهیه شد و از اول فرودین ۱۳۹۵ به اجرا درآمد. بر مبنای این شیوه‌نامه مدیران استانی سازمان مامور شدند افراد واجد صلاحیت را برای ۱۱ سمت مدیریتی در سطح استان‌ها شناسایی کنند. هر مدیر استانی ۳ گزینه را پیشنهاد می‌داد. این ۳ نفر باید به دبیرخانه کمیته انتصابات که در معاونت امور استان‌ها مستقر است، مراجعه و از گزینششان دفاع می‌کردند.

چارچوب مشخصی هم برای گزینش این افراد در شیوه‌نامه نامبرده ترسیم شده بود. بر این اساس به هر فرد متناسب با سوابق کاری، مدرک تحصیلی و... امتیازی داده می‌شد که جمع این امتیازها به ۱۰۰ می‌رسید. به هر شکل این افراد در کمیته‌ها به چالش گرفته می‌شدند و باید پاسخگوی پرسش‌هایی که صلاحیت آنها را مشخص می‌کرد، می‌بودند. می‌خواهم بگویم که سازمان تامین اجتماعی به تشخیص صلاحیت افراد توسط مدیران استانی خود اکتفا نکرد و فیلتری را هم بر سرراه آنها قرار داد؛ اما این شیوه گزینش باید کامل‌تر می‌شد؛ چراکه مدیر استانی که افراد را گزینش می‌کرد با تمام پرسنل خود آشنایی نداشت و نمی‌توانست صلاحیت‌های تک‌تک افراد را احراز کند. 

پس تشخیص دادید که این شیوه اشکلاتی دارد و باید آن را به زعم خود به کمال برسانید. 

زمانی که آقای سالاری به عنوان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی انتخاب شدند، بر استفاده از نیروهای مجرب و متخصص سازمان تاکید کردند. به همین خاطر با سازمان‌هایی که پیش از ما این راه را رفته بودند، صحبت کردیم تا نقطه ضعف‌های طرح را برطرف کنیم. برای نمونه از تجربه‌های وزارت نفت بهره بردیم. جمع بندی ما این شد که بدون اینکه بگوییم در چه استانی و برای چه سمت‌هایی مدیر می‌خواهیم یک فراخوان سراسری صادر کنیم و از کارکنان خود بخواهیم که اگر شایسته هستند برای انتصاب در ۱۱ سمت مدیریتی اقدام کنند. به هرشکل بر اساس ابلاغیه مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در ۲۰ مرداد ماه سال جاری ابلاغیه‌ای برای تمامی استان‌ها صادر شد و از متقاضیان خواستیم که در سامانه شناسایی مدیران آینده ثبت نام کنند.

جالب است که بدانید نزدیک به ۶۲۵۸ نفر از همکاران سازمان در این سامانه ثبت نام کردند تا صلاحیتشان برای انتصاب در بیش از ۱۵ هزار سمت مدیریتی بررسی شود. ۳۶۷۷ نفر معادل ۵۴ درصد دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند. بیش از ۲۰۳۰ نفر معادل ۳۰ درصد، دارای مدرک کارشناسی هستند. ۵۵۶ نفر معادل ۸ درصد دارای مدرک دکترای تخصصی و ۴۳۸ نفر دارای مدرک دکترای حرفه‌ای هستند. در انتهای فراخوان با همکاری حوزه‌های مختلف سازمان، یعنی امور اداری، آموزشی و... سوابق متقاضیان را بررسی کردیم. می‌توانم بگویم که بیش از ۵۶۲۶ نفر شرایط احراز پست‌های تقاضا شده را دارند و به زودی در آزمون کتبی شرکت می‌کنند. از این تعداد ۱۳۹۳ نفر خانم‌‌ و ۴۲۳۳ نفر آقا هستند. 

 درست است که سازمان می‌خواهد نیروهای متخصص را از درون خود برگزیند اما منتقدان می‌گویند در شرایطی که متخصصان دانشگاهی بیکار هستند، تامین اجتماعی ۱۵ هزار پست مدیریتی را میان کارمندان خود توزیع کرده و هیچ سهمی برای آنها که دستشان به جایی نمی‌رسد در نظر نگرفته است.  

تامین اجتماعی یک سازمان فنی و تخصصی است و مشابه آن در کل کشور وجود ندارد. این سازمان تخصصی از حیث قوانین و آیین‌نامه‌های خود خاص است؛ چه در زمینه استخدامی و چه در زمینه آیین نامه‌ها و مقررات بیمه‌ای. سازمان قرار است که افرادی مجرب را برای سمت‌های میانی و عملیاتی مدیریتی انتخاب کند. مانند این می‌ماند که شما بخواهید برای یک شعبه بانک رئیس انتخاب کنید و به جای اینکه از کارمندان کارکشته که زیر و بم آن بانک را می‌شناسد، انتخاب کنید، نفری را از بیرون مجموعه به کار گمارید! مدیری که برای امور فنی و محاسبات بیمه‌ای به کار گرفته می‌شود باید در سازمان انباشت تجربه کرده باشد. فردی که در سازمان نبوده و حتی ۱ روز هم در زمینه کار بسیار فنی مانند وصول حق بیمه کار نکرده است، نمی‌تواند، مدیر این حوزه شود.

سازمان تامین اجتماعی مدیرانی می‌خواهد که ریز امور تخصصی را بدانند تا بتوانند هم خدمات جدید به جامعه هدف سازمان ارائه کنند و هم اینکه نظارت عالیه بر حسن انجام امور داشته باشند. بنابراین باید در انتصاب مدیران دقت بسیار به خرج دهیم. 

 با این حساب متخصصان خارج از سازمان راه به درون آن ندارند و باید پشتِ در بمانند. 

چنین نیست؛ چراکه سازمان تامین اجتماعی این دسته افراد را از طریق آزمون جذب می‌کند اما برای جذب مدیران، در پست‌‌های حساس، چاره‌ای جز این نداریم. مدیرغیرمتخصص هم به خود آسیب می‌زند و هم به جامعه هدف سازمان. در سازمان تامین اجتماعی ریال به ریال حق الناس است. از سویی تامین اجتماعی، سازمانی، سلسله مراتبی است؛ یعنی همکاران پله به پله رشد می‌کنند و به سمت‌ها می‌رسند. 

 اما سازمان تامین اجتماعی در راس ادارات و معاونت‌های خود مدیران غیرمتخصص و سیاسی هم دارد. این یعنی اینکه برخی سمت‌های راهبردیِ سازمان در اختیار اینهاست.  

بابت حضور این دسته از افراد در سمت‌های عالی منعی نداریم چراکه آنها مدیران عملیاتی و میانی هستند؛ حتی شاید حضورشان مفید به فایده باشد؛ چراکه ممکن است رویکردهای جدیدی را به درون سازمان بیاورند و حرکت‌های جدیدی را سازمان دهند. ما از تجربیات آنها استفاده می‌کنیم اما کارکنان جدید که می‌خواهند تجربه به دست آورند را تنها از طریق آزمون جذب می‌کنیم.

 گاها می‌شنویم که در همین رده‌های پایین سازمانی هم عده‌ای با سفارش استخدام می‌شوند؛ حالا ممکن است که یک آزمونی هم از آنها گرفته شود. 

برای جذب همکار حتما آزمون گرفته می‌‌شود. برای نمونه سال گذشته افراد متخصص در حوزه فنی و مهندسی را از طریق آزمون استخدامی جذب کردیم؛ آزمون استانداردی که توسط سازمان سنجش برگزار شد. کلیه آزمون‌ها هم از طریق سازمان سنجش انجام می‌شود.  

 در دهه‌های گذشته سازمان تامین اجتماعی نیروهای موثری را در بخش‌های گوناگون، مانند واحدهای پژوهشی موسسه عالی پژوهش‌های تامین اجتماعی جذب کرده است یا در معاونت‌های سازمان و... . این نیروها یا بازنشسته شده‌اند یا در آستانه بازنشستگی هستند. فکر نمی‌کنید که نیروهای جدیدی که جذب و جایگزین آنها می‌شوند آن کیفیت لازم را ندارند؟  

موسسه عالی پژوهش‌های تامین اجتماعی یک مرجع موثر پژوهشی است که سرویس‌های خاص ارائه می‌کند. فردی که در این موسسه به کار گرفته می‌شود با سازمان ارتباط استخدامی ندارد اما نیروی نخبه‌ای است که است که شغل مهمی را دارد. سازمان خود را در استفاده از نیروهای نخبه محدود نکرده است. اگر هیات مدیره سازمان اجازه استخدام نخبگان را صادر کند، خود را از دانش آنها محروم نمی‌کنیم اما قواعدی را که شرح دادم، در عموم موارد رعایت می‌کنیم. مدیری که باید دانش محاسبات بیمه‌ای داشته باشد را نمی‌توانیم از بیرون سازمان جذب کنیم؛ چراکه اصلا چنین فردی پیدا نمی‌شود. باید بین مدیرمتخصصِ مجرب و مدیرغیرمتخصص و بی‌تجربه مرزی قائل شویم. نمی‌توانمیم از فردی استفاده کنیم که با قواعد، قوانین و آیین‌نامه‌های سازمان بیگانه است. 

 اما اینکه در یکسری از برهه‌ها در استخدام مدیران یا کادرهای پایین‌رده و میان رده، روابط بر ضوابط ترجیح داده شده سرجایش باقی می‌ماند. 

در حوزه‌های تخصصی سازمان تامین اجتماعی از روی رابطه استخدامی نداشته‌ایم. امکان ندارد فرد غیرمتخصص در حوزه‌های تخصصی موفق باشد اما این ملاحظه را هم نمی‌توانیم نادیده بگیریم که شاید در جاهایی به علت‌العللی و فشارهایی چنین استخدام‌هایی اتفاق افتاده باشد اما در اینباره من موردی را در ذهن ندارم.

اگر مورد یا مواردی باشد باید مورد به مورد آنها را بررسی کنیم. در کل رویکرد مدیریت ارشد سازمان این است که فضا را برای استفاده از توانمندی‌های همکاران باز کند تا در یک رقابت سالم خود را نشان دهند و سنجیده شوند. این رویکرد اگرچه در دهه ۸۰ اجرایی شده اما گستردگی امروز را نداشت. به همین خاطر از همکارانی که صلاحیت دارند، دعوت می‌کنم که به این طرح وارد شوند تا سازمان بتواند از توانمندی‌های آنها بهره ببرد.  

گفتگو: پیام عابدی

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی استخدام در سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۶۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟

اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سوالات‌شان پاسخ دادند.

به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی در بخشی از اظهارات خود در جلسه امروز هیات دولت، انتخابات را جلوه روشن مردم‌سالاری دانست و بر ضرورت فراهم کردن زمینه حضور گسترده مردم در مرحله دوم انتخابات و تمهید تمامی امکانات برای تکمیل حماسه‌آفرینی آنان در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ تاکید کرد.

همچنین مشروح گفت‌وگوهای علیرضا زاکانی شهردار تهران،‌ بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،‌ محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست،‌ علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت،‌ سید محمدحسینی معاون پارلمانی رییس‌جمهور،‌ کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان،‌ کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان،‌ پیمان جبلی رئیس صدا و سیما، صولت مرتضوی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی،‌ سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت و محمدعلی نیک‌بخت وزیر جهاد کشاورزی را می توانید در لینک های زیر بخوانید.

توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »

علیرضا زاکانی شهردار تهران در پاسخ به پرسشی درباره نحوه همکاری شهرداری با ناجا در موضوع «طرح نور »، گفت: به هر دستگاهی که در شهر خدمتی می‌رساند، کمک می‌کنیم.دستگاه‌ها نیازهای‌شان را به ما اعلام می‌کنند و ما طبق وظیفه و در چارچوب ضوابط به آنها کمک می‌کنیم.

مصوبه ارایه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره مصوبه دولت درباره ارایه خدمات رایگان به کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی توضیحاتی ارایه و اعلام کرد که این مصوبه به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه هر حادثه یا  بیماری که در هفت سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیات دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا داز این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم

عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که فاز اول پایگاه چابهار که برای ارسال پرتابگرهای سوخت جامد به فضا در دست ساخت است، تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.  این پایگاه پایگاه راهبردی و استراتژیک در صنعت فضایی کشور برای فرستادن ماهواره به فضا خواهد بود.

وی همچنین خبرداد: به مناسبت روز معلم یک بسته اینترنتی را برای معلم‌هایی که در نرم‌افزار شاد حضور دارند، اختصاص می‌دهیم. معلمان عزیز تا سقف ۳۰ گیگابایت از این بسته اینترنتی به صورت رایگان استفاده کنند. این بسته به صورت اتوماتیک برای آنان فعال می‌شود و نیاز به ثبت‌نام نیست.

۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند/ گروسی به ایران می‌آید

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی درباره همکاری با آژانس در خصوص بازرسان آژانس تصریح کرد: ما ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند. بازدید آنها در حال انجام است. استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است و این مساله سیاسی نیست و ما در فرایندهای همکاری با آژانس این موصوع را مکرر اثبات کرده و آنها هم به آن اذعان دارند.

وی همچنین با بیان اینکه هفته آینده اولین کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای برگزار می‌شود، اظهار کرد: گروسی مدیرکل آژانس نیز به عنوان مهمان ویژه در این کنفرانس حضور خواهد داشت و سخنرانی می‌کند.

حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت با اعلام اینکه به پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی و وزارت کار، افزایش حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی تصویب شد گفت: حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت .

وی توضیح داد: امروز به پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی و وزارت کار، افزایش حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی تصویب شد و حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. برای سایر سطوح ۲۲ درصد به اضافه عدد ثابتی که معمول هر سال بود در هیات وزیران تصویب شد.

حدود ۵۹ درصد تالاب هامون آبگیری شده است

علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست درباره حق آبه هیرمند، اظهار کرد: با توجه به هماهنگی‌هایی که با هیئت حاکمه افغانستان در خصوص حقابه هیرمند داشته‌ایم، حدود ۶۰ میلیون متر مکعب رهاسازی آب صورت گرفته است. سیلاب‌ها هم در منطقه به ما کمک می‌کنند تا هامون شرایط بهتری پیدا کند و امیدواریم با رایزنی‌هایی که در حال انجام آن هستیم بتوانیم انحرافی که بر روی این رود وجود دارد را مسدود کنیم، وضعیت تالاب هامون بهتر خواهد شد. حدود ۵۹ درصد تالاب هامون آبگیری شده است.

امیدوارم در مجلس آینده همکاری‌ دولت و مجلس بهتر شود

سید محمدحسینی معاون پارلمانی رییس‌جمهور اختلاف نظر دولت و مجلس در مسائل مختلف کشور را طبیعی دانست و ادامه داد: اختلاف نظر کارشناسان دولت و مجلس طبیعی است اما هیچ تنشی بین دولت و مجلس وجود ندارد. از مجلس فعلی هم راضی هستیم، اما امیدوارم در مجلس آینده این همکاری‌ها بهتر شود.

وی همچنین با اشاره به برگزاری دو جلسه با حضور رییس مجلس، وزیر اقتصاد، روسای کمیسیون‌های اقتصادی مجلس و رییس‌کل بانک مرکزی درباره وضعیت بازار ارز ، افزود: هدف از تشکیل این نشست کنترل بازار ارز با همکاری دو قوه بود. برنامه‌های دولت در این زمینه تهیه و اعلام شد.

حسینی ابراز امیدواری کرد که قانون پیشگیری از آسیب به زنان و چند قانون اولویت‌دار و مهم دولت طی دو سه هفته آینده همچون قانون اجاره بهای مسکن تصویب شود.

خبر وزیر ورزش درباره نوشته شدن آیین‌نامه حق پخش ورزش

کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه حق پخش متعلق به ورزش کشور است و محدود به دو باشگاه نیست، گفت: آیین‌نامه حق پخش توسط وزارت ورزش و جوانان و سازمان صدا و سیما نوشته می‌شود.

وی ادامه داد: حق پخش گره ورزش است و باید باز شود. این اتفاق بعد از نوشته شدن آیین‌نامه مربوطه توسط وزارت ورزش و جوانان و سازمان صدا و سیما که در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده، می‌افتد. آیین‌نامه مذکور بعد از نهایی شدن در هیئت دولت تصویب و ابلاغ می‌شود. با پرداخت حق پخش خیلی از مشکلات رفع می‌شود و بخش خصوصی راحت‌تر به حوزه ورزش ورود می‌کند.

طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است

احمد وحیدی وزیر کشور درخصوص تقسیم استان تهران به تهران شرقی و غربی نیز عنوان کرد: برنامه تقسیمات کشوری طبق نیازهای هر منطقه طراحی می‌شود و تقسیم استان تهران در دست بررسی است.

باید کارهای بیشتری در موضوع عفاف و حجاب انجام شود

پیمان جبلی رئیس صدا و سیما در پاسخ به این پرسش که چه نمره ای به عملکرد صداوسیما در موضوع عفاف و حجاب می دهید، اظهار کرد: نمره خیلی بالایی نیست، نه اینکه کار زیادی انجام نشده است، بلکه باید کارهای بیشتری انجام شود، چون موضوع حجاب فراگیری زیادی دارد. برنامه های صداوسیما آماده شده و به حجم آن از  لحاظ کمی و کیفی اضافه می شود. برنامه ما غلبه دادن گفتمان کارآمدی حجاب در امر اجتماعی و کنشگری عفیفانه زن مسلمان است.

وی درباره دلیل پخش نشدن سریال حشاشین در ایران، گفت: ساترا مسئولیت دارد تا جلوی پخش محتوای تحریف شده که به درک اجتماعی لطمه می زند و افکار عمومی را منحرف می کند را بگیرد. سریال حشاشین براساس واقعیت نیست، بلکه تحریف تاریخ است و ساترا برای پخش آن به سکوها تذکر داده و سکوها هم حذف کردند.

افزایش لازم در بیمه کارگران انجام شده است

صولت مرتضوی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ا درباره دائمی شدن قرارداد کارگران اظهار کرد: موضوع دائمی شدن قراردادها در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است و ان‌شاءالله هر وقت نوبت‌اش شود، مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی‌ با بیان اینکه در رابطه با بیمه کارگران ما افزایش لازم را انجام داده‌ایم، توضیح داد: پیشنهاد نمایندگان کارفرمایان و کارگران این بود که آنچه افزایش پیدا می‌کند، مبنایی باشد تا در دوران بازنشستگی اثر داشته باشد و ما افزایش ها را روی ردیف های مبنا انجام دادیم که افزایش بیش از  ۳۵  درصدی اعمال شد یعنی تقریبا نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۹ درصد بیشتر از سال قبل افزایش داده شد و امیدواریم با مدیریتی که در حوزه اقتصاد صورت می گیرد و با مهار تورم و از طرفی با کمک های معیشتی که دولت در برنامه دارد و به آحاد مردم به ویژه جامعه کارگری کمک می کند، بتوانیم قدری از مشکلات کارگران عزیز را برطرف کنیم.

استان تهران مورد توجه قرار گیرد

سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با تاکید بر اینکه باید در نگاه متوازن دولت، استان تهران مورد توجه قرار گیرد، گفت: استان تهران یکی از استان های محروم است به رغم اینکه تهران پایتخت است و این تصور وجود دارد که  دارای امکانات است، اما به واقع یکی از استان‌های محروم کشور همین استان تهران است.

وی‌افزود : یکی از محرومیت‌های بزرگ در استان تهران موضوع آموزش و پرورش و مدارس قدیمی است. باید در نگاه متوازن که دولت دارد ، استان تهران مورد توجه قرار گیرد.  با این نگاه برنامه‌ریزی صورت گرفت که در کنار سفرهای استانی رئیسی جمهور، باید به استان تهران هم  توجه شود، ولی چون تهران بزرگ است باید منطقه به منطقه این سفر انجام شود و برای  نیازمندی‌هایی که مردم مناطق مختلف دارند، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم انجام شود.

گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست

محمدعلی نیک‌بخت وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هیچ کمبودی در هیچ بخش بازار میوه و تره بار وجود ندارد، خاطرنشان کرد: گرانی‌های جاری ناشی از کمبود کالا نیست، بلکه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌های مسوول است.

وی همچنین گفت: برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ناراحتی مربی سابق رئال از میلان: امیدوار به یونایتد
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری
  • ابطال بخشنامه گمرک با رای دیوان عدالت اداری همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟